Værdighed i ældreplejen

Værdighed i ældreplejen

På dansk sygeplejeråds hjemmeside, snakker de om ”værdighed i ældreplejen”- vi ønsker vel alle i et velfærdssamfund som vores, at ældreplejen er på et niveau som kan kategoriseres meget tilfredsstillende, og intet mindre. Det kan være svært, når tiden er lille og antallet af personer med et behov for hjælp er stor.

Social og sundhedsassistent, Sonja Onyszat siger som følgende:

Jeg prioriterer til tider dokumentationen fra, og derefter kommer den dårlig samvittighed, over ikke at have dokumenteret det påkrævede.

Vi kan vel alle til dels forstå Sonjas situation, arbejdsopgaverne er store og tidskrævende, der er mange der har brug for ens hjælp og kollegaer kunne der godt være flere af. Så hvordan yder man den bedste pleje under disse vilkår? Hvordan optimerer vi arbejdskraften i netop disse situationer, så vi opnår det niveau vores ældre fortjener?

Hjemmehjælpsmodtager, Gerhard Eriksen siger som følgende:

Jeg vil betragtes som et menneske, og ikke bare som et nummer. Men de har meget travlt med at komme videre til den næste patient.

Hos Careweb vil vi gerne lette situationer som beskrevet ovenfor, for de involverede. Vores ældre fortjener den bedst tænkelige pleje, og vores plejere fortjener redskaber til at kunne gøre deres arbejde til UG. Careweb kan på mange måder hjælpe, social og sundhedsplejerene – her kan de nemlig skabe overblik over alle de påkrævede dokumentationer, til den pågældende patient. De kan også uploade dokumenter til de pårørende, så også de er med i processen. Careweb er et redskab, designet til at lette hverdagen for alle involverede parter, i sådan en proces.

Careweb – fordi alle fortjener det

Der vil inden for de næste par dage, ske spændende ting på vores blog. Husk at følg med – vi ses!

Du kan finde udtalelserne fra både Gerhard, og Sonja på linket her: https://dsr.dk/politik-og-nyheder/vaerdighed-i-aeldreplejen

Rul til toppen