Om Careweb

Om Careweb

Let presset på dine skuldre og gør plads til det vigtige

Når du bruger Careweb, slipper du for stress, uvidenhed og mange spildte timer på koordinering. Vi ved, at du får en masse værktøjer til at løse dine opgaver, uanset om du er pårørende til en ældre, en døende, en handicappet eller et menneske, med en anden lidelse.

Hvad har du brug for at vide? Du finder det på Careweb

Lægebesøg, receptfornyelse, aftaler med fysioterapeuten, koordinering af besøg og så videre. Listen er lang, når du skal udfylde rollen som den pårørende, der sørger for, at et andet menneske har, hvad det har brug for.

Når du har mange bolde i luften, er Careweb din tryghed for, at du altid har det store overblik. I systemet kan du taste al den information, du behøver, og andre kan få adgang til at følge med.

På den måde er hele familien altid opdateret, og I kan bedre koordinere besøg og uddele opgaver. Jeres sammenhold bliver stærkere, og det gør en stor forskel for både jer og det menneske, der har det svært.

Helt konkret giver Careweb dig mulighed for at samle al den information, du har behov for, som for eksempel:

  • Plejeforløb, receptfornyelse, lægebesøg og behandlingsforløb
  • Indkøb, betaling af regninger og uddelegering af opgaver
  • Informationsdeling i dagbogsform og kontaktdata på vigtige personer

Kort sagt får du tryghed, når du bruger Careweb. Du løsner op for knuden i maven, og du finder ro i at vide, at du nu har overskuddet til den, du har kær, til resten af din familie – og ikke mindst til dig selv.

istock_88140047_xxxlarge