Benefits

Benefits

Med Careweb kan du dokumentere alt og bruge tiden på omsorg

Når du har mange bolde i luften, er Careweb din tryghed for, at du altid har det store overblik. I systemet kan du taste al den information, du behøver, og andre kan få adgang til at følge med. Når I for eksempel koordinerer besøg, er du sikker på, at tiden bliver brugt bedst muligt, fordi alle kan være en del af planen og derved støtte og bidrage bedst muligt.

På den måde er hele familien altid opdateret, og I kan bedre koordinere besøg og uddele opgaver. Jeres sammenhold bliver stærkere, og det gør en stor forskel for både jer og det menneske, der har det svært.

Når du bruger Careweb, får du og andre tryghed for, at I kender til alle relevante aspekter omkring den person, det drejer sig om.

Du slipper for eksempel for, at du pludselig står i en situation, hvor du må ud og handle, fordi din nære er løbet tør for fornødenheder. Careweb gør det nemlig muligt for alle at logge, hvis der mangler noget, så du kan handle før du kommer, og bruge din tid på nærvær i stedet for praktiske gøremål.

cta-2
Pretty college girl in wheelchair reads something on her digital tablet. She is outdoors on campus. She is holding a coffee cup. She has long curly brown hair and is wearing a vest and a scarf.
Hvad har du brug for at vide? Du finder det på Careweb

Lægebesøg, receptfornyelse, aftaler med fysioterapeuten, koordinering af besøg og så videre. Listen er lang, når du skal udfylde rollen som den pårørende, der sørger for, at et andet menneske har, hvad det har brug for.

Helt konkret giver Careweb dig mulighed for at samle al den information, du har behov for, som for eksempel:

  •  Plejeforløb, receptfornyelse, lægebesøg og behandlingsforløb
  • Indkøb, betaling af regninger og uddelegering af opgaver
  • Informationsdeling i dagbogsform og kontaktdata på vigtige personer

 Careweb giver dig altså:

  •  Overskud, fordi du får struktur i de vigtige ting, og derfor kan bruge din tid på omsorg og nærvær
  • Tryghed, fordi du ved, at alle de vigtige informationer kun er nogle få klik væk
  • Fleksibilitet, fordi du og andre kan fordele ansvar og opgaver imellem jer
  • Frihed til at leve dit liv og gøre de ting, du har lyst til

Kort sagt får du tryghed, når du bruger Careweb. Du løsner op for knuden i maven, og du finder ro i at vide, at du nu har overskuddet til den, du har kær, til resten af din familie – og ikke mindst til dig selv.