Forældre til barn med Downs syndrom

At være forældre til et barn med Downs syndrom

Vi har kigget lidt på foreninger, der kan gøre en forskel for dig der er forældre til et barn med Downs syndrom.

På FamilieNet.dk finder du alt fra ferielejre, familieaktiviteter, gode råd og meget mere. Foreningen har i samarbejde med Landsforeningen Downs Syndrom, arrangeret et forældrekursus hvor familier med børn/unge med Downs syndrom kan deltage og få en masse viden om livet som pårørende til en med Downs syndrom.

Det vil b.la. på kurset være muligt at deltage i programmet – Fra ung til voksen. Hvor forældre lærer hvordan de støtter deres børn, når puberteten rammer og barnet ikke selv ved hvad der sker. Der vil også være kurser i småbørn med Downs syndrom, det er vigtigt at man som forældre lærer basistegn, og bliver rustet til at bruge tegn i hverdagen. Læs mere om alle de andre programmer under kurset, på linket der er markeret sidst i indlægget.

På begge foreningers hjemmesider er det muligt at finde en masse viden indenfor netop dette område og arrangementer, hvor det er muligt at møde andre familier som lever med Downs syndrom, her kan du få sparring med andre familier og dele vigtig viden.

Vi hos Careweb, følger disse foreninger for hele tiden at være opdateret på det så vigtige område. Foreningerne og deres frivillige, arbejder hårdt for at optimere hverdagen for familier med Downs syndrom og andre handicap. De samler familier og skaber netværk, der er med til at styrke dem.

Ønsker du at læse mere om programmet beskrevet ovenfor? Så finder du programmet, ved at klikke HER

Tilmelding sker også på dette link.

 

Rul til toppen