Demensven

Har du hørt om Alzheimerforeningens initiativ Demensven?

Mange med demens, oplever i højere grad at føle sig isoleret – der vil være mange dagligdags opgaver, vedkommende ikke længere selv kan klare. Hukommelsen svigter og det er frustrerende at skulle acceptere at man ikke længere kan de samme ting, som før. Derfor er der også rigtig mange demensramte der har glæde af et pusterum. En ven der ikke er familie eller nær pårørende. En ven der ved hvad demens er og hvad det gør ved en. En ven der har forståelse.

 

Som frivillig – demensven, får du viden om demens der gør dig i stand til at imødekomme en demensramt med forståelse, du vil kunne lette hverdagen for pågældende og være der som en støtte i svære tider.

Det er gratis at være demensven, og det er op til en selv hvor meget man engagerer sig. Det handler også om at skabe viden og forståelse for sygdommen. Så vi i højere grad kan undgå tabuer og misforståelser, og skabe et mere demensvenligt Danmark.

 

Hos Careweb, imødekommer vi det fantastiske initiativ fra Alzheimerforeningen. En prognose udarbejdet af det nationale videnscenter for demens, spår at antallet af personer med demens vil blive ved med at stige de næste mange år. Hvis vi som befolkning har bedre forståelse for sygdommen, kan vi også skabe et bedre liv for den pågældende.

Ønsker du at læse mere om at blive demensven – klik her

 

Rul til toppen