Vi støtter

Careweb er udviklet til at hjælpe mennesker, der har brug for det, ligesom vores slogan “Careweb – fordi alle fortjener det” ikke blot er et slogan men et værdigrundlag, der har dyb forankring i vores organisation.

I vores udbredelse af kendskabet til Careweb har vi desværre også registreret, at flere af de målgrupper, som har brug for en Careweb, ikke har økonomisk mulighed, da de pågældendes situation direkte har medført konsekvenser i form af manglende tid til at arbejde eller direkte uarbejdsdygtighed. Dette gælder eksempelvis for nogen pårørende, der har måtte opsige deres job for at passe et familiemedlem. Vi tilbyder derfor sponsorstøtte til trængte familier eller personer.

Sponsorstøtte

Send Indehaver af Careweb Jacob A.G. Stryhn en ansøgning hvor du kort redegøre for din/jeres situation samt kontaktdata. Vi kontakter alle ansøgere hvor vi tager en snak om procedurerne om ansøgningsfasen. Ansøgningsfasen omfatter blandt andet et personligt besøg i hjemmet.

Ansøgningen sendes til: jas@careweb.dk

istock_95290313_xxxlarge

Som en del af vores værdigrundlag og vision giver vi bidrag til velgørenhed eller støtte til særskilte hjælpeorganisationer. Se her hvad vi har bidraget til og hvem vi har støttet:

fmkb-logo-w1240-h440-fill
Skærmbillede 2017-06-21 kl. 14.20.02
kraeftensbekaempelse
scleroseforeningen
rotary-int
stoettelogo-jul-demensven-final
stoettelogo-jul-virksomhed-final